DUBAI – 5 dana

Posebna ponuda 5 dana
Dubai - United Arab Emirates Daleka putovanja

Posjetite najvišu zgradu na svijetu, divite se najluksuznijem hotelu na svijetu, očarajte se izletom u pustinju, prošetajte otokom u obliku palme, zabavite se i kupujte u nekim od najluksuznijih shoppinga ili jednostavno divite se spoju tradicionalnoga i modernoga.

Dubai nudi za svakoga ponešto.

20.11.-24.11.2019.  GARANTIRAN POLAZAK

First minute cijena: 5.790 kn

Redovna cijena: 5.990 kn

Zrakoplovne pristojbe i naknade su uključene u cijenu.

Cijena uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu u ekonomskoj klasi na direktnom letu Zagreb-Dubai-Zagreb kompanije Emirates/FlyDubai
 • zrakoplovne pristojbe
 • voditelja putovanja
 • povratni transfer (zračna luka – hotel – zračna luka)
 • smještaj u hotelu Golden Tulip Media 4* na bazi 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • poludnevni razgled Dubaia
 • organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena ne uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu: 1.790 kn, obavezno ako osoba spava sama u sobi
 • obaveznu lokalnu pristojbu „turizam dirhem“ koja se naplaćuje po sobi po danu: hoteli 4*: AED 15 (cca 30 kn) •napojnice za lokalne vodiče i vozače 20 USD
 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • ski pass za skijanje u Mall of Emirates 225 AED, vodeni park Wild Wadi 336 AED, IMG Worlds of Adventure 285 AED, Dubai Legoland 245 AED (informativne cijene ulaznica)
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, fakultativne izlete te troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

Zrakoplovne pristojbe i naknade su uključene u cijenu.

*First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po First minute cijeni

Rok za prijavu: 14 dana prije puta ili dok ima mjesta
Minimalan broj putnika 21 / Maksimalan broj putnika 30

Trokrevetne sobe: 
Na ovom je programu moguća rezervacija dvokrevetnih soba s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

FAKULTATIVNI IZLETI: 
– izlet u Abu Dhabi* 390 kn 
– Pustinjski safari* 390 kn 
– Dhowcruise (večera i transferi uključeni) 450 kn 
– odlazak na vrh najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa (bez transfera) 390 kn

*Minimalan broj putnika za gore navedene izlete: 15

Red letenja:
Red letenja: Emirates operated by FlyDubai:
EK 2013 20NOV ZAGDXB 1430-2 2300
CODESHARE – OPERATING FLT FZ1794
EK 2012 24NOV DXBZAG 1000-7 1315
CODESHARE – OPERATING FLT FZ1793

 

*First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po First minute cijeni

Rok za prijavu: 14 dana prije puta ili dok ima mjesta
Minimalan broj putnika 21 / Maksimalan broj putnika 30

Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.

Kategorizacija hotela u odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemlji u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.

O rizičnosti putovanja u pojedine zemlje moguće je informirati se na službenoj stranici MVEP Republike Hrvatske; www.mvep.hr

Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca. 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe, izdaju se za sve putnike u jednom danu.

U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

Hrvatskim državljanima je za ovo putovanje potrebna putovnica.

Redoslijed obilaska, kao i vremena su informativna i podložna promjenama prema procjeni pratitelja putovanja na licu mjesta.

Izlet Pustinjski safari ne preporučuje se osobama koje imaju problema sa srcem i kralježnicom, budući da se radi o adrenalinskoj vožnji.

 

ALPE 1

1.DAN  ZAGREB– DUBAI

Sastanak putnika u Zračnoj luci dr.Franjo Tuđman Zagreb kod šaltera informacija dva i pol sata prije leta. Prijava na direktni let zrakoplovne kompanije FlyDubai (FZ1794).Polijetanje zrakoplova za Dubai u 14:30 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:00 sati prema lokalnom vremenu. Po dolasku, doček od mjesnog agenta te prijevoz do hotela. Noćenje.

2.DAN       DUBAI

Doručak. Odlazak na poludnevno razgledavanje grada. Razgled započinje vožnjom do Jumeiraha, najluksuznijeg i najpoznatijeg dijela u Dubaiju. Odlazak do Burj Al Araba, slijedi fotografiranje ispred hotela. Nastavak razgleda vožnjom po ulici Sheika Zayeda, gdje ćete vidjeti najvišu građevinu na svijetu Burj Khalifu. Slijedi vožnja brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje ćete osjetiti egzotične mirise, boje i okusa raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Nakon posjeta tržnici odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalazi luksuzni hoteli jedan od njih je Atlantis The Palm te privatne rezidencije. Mogućnost odlaska na vidikovac (124.kat) najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa(uz doplatu). Slobodno poslijepodne za vlastite programe. U večernjim satima predlažemo odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ uz večeru (uz doplatu, transfer uključen). Noćenje.

3.DAN       DUBAI

 Doručak. Slobodno prijepodne za vlastite aktivnosti. Preporučamo individualni odlazak na skijanje s pravim zimskim ugođajem ili u Wild Wadi zabavni vodeni park. U Dubaiu je nedavno otvoren i Dubai Legoland i tematsko zabavni park IMG Worlds of Adventure koji također privlače veliki broj posjetitelja te ukoliko vas zanimaju zabavni parkovi, svakako preporučamo individualni posjet istima. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski safari (uz doplatu). Tura započinje nezaboravnom vožnjom luksuznim džipovima po pješčanim dinama do kampa. Po dolasku u kamp koji je uređen u tradicionalnom arapskom stilu, mogućnost jahanja deva, ukrašavanje kože kanom ili uživanje u aromatskoj vodenoj luli. Slijedi večera uz roštilj i druge specijalitete te glazbeni program koji kulminira plesom trbušne plesačice. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN       DUBAI – (ABU DHABI) – DUBAI

Nakon doručka fakultativni odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka (uz doplatu). Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Na putu se prolazi kroz luku Jebel Ali. Dvosatna vožnja pustinjskim krajolikom. Grad odlikuje mnoštvo zadivljujućih modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Obilazak džamije Sheika Zayeda, jedne od najvećih i najljepših džamija na svijetu. Slijedi odlazak do shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i shoppinga. Povratak u Dubai. Noćenje.

5.DAN        DUBAI –ZAGREB 

Odjava iz hotela u ranim jutarnjim satima. Transfer do zračne luke te prijava na direktni let za Zagreb zrakoplovne kompanije FlyDubai (FZ1793). Polijetanje zrakoplova u 10:00 sati s predviđenim slijetanjem u Zračnu luku dr. Franjo Tuđman Zagreb u 13:15 sati po lokalnom vremenu.

Dubai - bogati grad u državi Ujedinjeni Arapski Emirati koja se nalazi na istoku Аrapskog poluotoka, na obali Perzijskog i Omanskog zaljeva. Ova zemlja bogata naftom ponosno pokazuje svoju nevjerojatnu raskoš spojom tradicionalnih vrijednosti i fascinantnih modernih zdanja. Umjetni otoci, najviša zgrada na svijetu, najluksuzniji hotel na svijetu i skijanje usred pustinje samo su neke od zanimljivosti koje možete doživjeti.
 Nazovite nas: +385 48 625 280

Za sve dodatne informacije pošaljite nam poruku.

Prihvati uvjete korištenja

Ostala putovanja