DUBAI NOVA GODINA – 6 dana

Posebna ponuda 6 dana
Dubai - United Arab Emirates Daleka putovanja

Dočekajte Novu 2020. godinu u Dubaiju te doživite jedan od najveličanstvenijih vatrometa u blizini najvišega nebodera na svijetu – Burj Khalife.

Posjetite najvišu zgradu na svijetu, divite se najluksuznijem hotelu na svijetu, opustite se izletom u pustinju, prošetajte otokom u obliku palme, zabavite se i kupujte u nekim od najluksuznijih shoppinga ili jednostavno divite se spoju tradicionalnoga i modernoga.

29.12.2019.-03.01.2020.  GARANTIRAN POLAZAK

First minute cijena: 8.490 kn

Redovna cijena: 8.990 kn

Cijena uključuje

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na izravnom letu Zagreb – Dubai – Zagreb (Fly Dubai)
 • grupni transfer autobusom od zračne luke do hotela i obrnuto
 • smještaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* na osnovi 5 noćenja s doručkom
 • poludnevni razgled Dubaija prema programu
 • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena ne uključuje

 • pristojbe zračnih luka 490 kn
 • dodatne usluge, obroke i fakultativne izlete
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 3.680 kn
 • lokalnu pristojbu
 • troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi…)
 • putno osiguranje (preporučujemo)

POPUSTI I DOPLATE

 • obavezna doplata za pristojbe zračnih luka 490 kn
 • doplata za jednokrevetnu sobu 3.680 kn
 • lokalna pristojba “Tourism Dirham” – 15 aed (cca. 30 kn) po sobi/noć, plaćanje na licu mjesta u hotelu
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače 20 usd
 • novogodišnja gala večera u Hotelu Metropolitan: 1.200 kn
 • cjelodnevni izlet u Abu Dhabi: 340 kn
 • izlet Pustinjski Jeep safari i večera u beduinskom kampu uz show program: 470 kn
 • krstarenje s večerom u Dubai Marini: 530 kn
 • oddlazak na vidikovac najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa: 420 kn (ulaznica i transfer uključeni)

Cijene izleta, fakultativnih doplata su važeće za uplate prilikom rezervacije aranžmana.

Napomena za izlet Abu Dhabi: tijekom izleta odlazi se u razgledavanje čuvene džamije Šeika Zayeda te se od svih posjetitelja zahtjeva primjeren kodeks odijevanja.

Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE.

Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.

Kategorizacija hotela u odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemlji u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.

O rizičnosti putovanja u pojedine zemlje moguće je informirati se na službenoj stranici MVEP Republike Hrvatske; www.mvep.hr

Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca. 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe, izdaju se za sve putnike u jednom danu.

U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

First Minute cijena vrijedi do 45 dana prije polaska odnosno do popunjenja kapaciteta po FM cijeni.

Rok za prijavu: do popune mjesta odnosno 15 dana prije polaska.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 20 putnika.

Hrvatskim državljanima je za ovo putovanje potrebna putovnica.

Redoslijed obilaska, kao i vremena su informativna i podložna promjenama prema procjeni pratitelja putovanja na licu mjesta.

Izlet Pustinjski safari ne preporučuje se osobama koje imaju problema sa srcem i kralježnicom, budući da se radi o adrenalinskoj vožnji.

 

ALPE 4

1.DAN     ZAGREB – DUBAI

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera središnjih informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dubai u 14:30 sati na izravnoj liniji EK2013 (Fly Dubai) s obrokom tijekom leta. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:00 sati po lokalnom vremenu. Po obavljanju graničnih formalnosti, sastanak s predstavnikom lokalnog agenta te organizirani transfer do hotela Metropolitan Dubai 4*. Smještaj i noćenje.

 

2.DAN     DUBAI – fakultativni izlet BURJ KHALIFA i KRSTARENJE S VEČEROM U DUBAI MARINI

Nakon doručka odlazak na poludnevni razgled grada. Razgled obuhvaća stari i novi dio grada te započinje vožnjom do plaže Jumeirah, najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput Atlantis The Palm. Slijedi stanka za fotografiranje poznatog hotela u obliku jedra i jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, Burj Al Araba. Nastavak vožnje ulicom Šeika Zayeda, uz najvišu građevinu na svijetu, Burj Khalifu, do starog dijela grada. Posjet muzeju Dubaija, koji predstavlja pravo putovanje u povijest. Slijedi prelazak zaljeva brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje se mogu otkriti neponovljivi mirisi, boje i okusi raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Povratak u hotel. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti. Uz doplatu, moguć odlazak na vidikovac Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu. Navečer preporučujemo (uz doplatu) odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ u Dubai Marini uz večeru (transfer uključen). Noćenje.

 

3.DAN     DUBAI – fakultativno NOVOGODIŠNJA VEČERA U HOTELU METROPOLITAN

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na zabavu u vodenom parku Wild Wadi (pored hotela Burj Al Arab), plivanje s dupinima i cjelodnevnu zabavu u Aquaventure park u sklopu hotela Atlantis, ručak ili čaj u luksuznom hotelu Burj Al Arab, ili pak odlazak na Jumeirah Beach Walk, mondeno šetalište s brojnim kafićima, restoranima i dućanima te odmor na prekrasnoj pješčanoj plaži. Za ljubitelje shoppinga preporučujemo odlazak u jedan od najvećih shopping centara na svijetu, Dubai Mall, koji se nalazi u podnožju Burj Khalife; od 18 sati svaku večer možete promatrati “igru vode i svjetla” tijekom koje fontane izbacuju vodu i do 150 m u visinu. U večernjim satima predlažemo (uz doplatu) odlazak na svečanu novogodišnju večeru u hotelu Metropolitan gdje ćete nakon večere imati priliku s velike terase na krovu hotela uživati u fantastičnom vatrometu s različitih lokacija u gradu uz novogodišnji šampanjac. Noćenje.

 

4.DAN    DUBAI – fakultativni izlet PUSTINJSKI JEEP SAFARI S VEČEROM – DUBAI

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo odlazak na nezaboravan snježni doživljaj usred Dubaija. Ski Dubai, prvi zatvoreni skijaški centar na Bliskom Istoku, nalazi se u sklopu shopping centra Mall of the Emirates. Predlažemo također i posjet novootvorenim atrakcijama poput Dubai Legolanda ili tematsko-zabavni park IMG Worlds of Adventure s 5 tematskih cjelina uključujući i Cartoon Network te Marvel zone. Ili pak za ljubitelje cvijeća i zelenila, odlazak u Dubai Miracle Garden. U poslijepodnevnim satima predlažemo (uz doplatu) odlazak na fakultativni izlet pustinjski safari. Adrenalinska vožnja luksuznim džipovima po veličanstvenim pješčanim dinama u pustinji, promatranje zalaska sunca te posjet beduinskom selu, uz mogućnost jahanja deva, ukrašavanja kože kanom ili uživanja u aromatskoj vodenoj luli. Za večeru možete isprobati arapske specijalitete s roštilja i uživati u orijentalnom ugođaju. Povratak u hotel. Noćenje.

 

5. DAN              DUBAI – fakultativni izlet ABU DHABI – DUBAI

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka. Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Grad odlikuje mnoštvo modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Vožnja kroz Saadiyat Island, otok koji će za nekoliko godina postati svjetsko središte kulture i umjetnosti s najvećom koncentracijom muzeja u ovome dijelu svijeta. Kraće zaustavljanje pored „Ferrari Worlda“, najvećeg zatvorenog tematskog parka na svijetu, a zaustavit ćemo se i kod novog muzeja Louvre Abu Dhabi. Muzej sagrađen na otoku Saadiyat, čini 55 bijelih zgrada, podignutih nad morem i  nadsvođenih kupolom od 180 metara promjera, koju čini 7.850 metalnih zvijezda, a kroz njih prodiru sunčeve zrake koje autor, arhitekt Jean Nouvel, naziva ‘svjetlosnom kišom’. Pri realizaciji nadahnuo se arapskim nasadima palmi i tržnicama, jer su četverokutne zgrade međusobno povezane kao souk (arapska tržnica). Nastavljamo prema samom centru grada i obilazak tzv. Heritage Village, gdje ćete moći saznati više o povijesti i lokalnim običajima ovog područja. Slijedi odlazak do shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i kupovine. Zatim odlazak u razgled džamije Šeika Zayeda, jedne od najvećih džamija u svijetu, remek djela neoislamske arhitekture. Džamija je sagrađena kao uspomena na osnivača UAE-a i bivšeg predsjednika šeika Zayeda bin Sultan Al Nahayana. Na njoj je radilo više od 3.000 radnika, a završena je za 13 godina. Može primiti oko 40.000 vjernika, od čega 7.000 u unutrašnjosti. Po završetku obilaska džamije krećemo natrag prema Dubaiu u koji stižemo u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodna večer za vlastite programe i aktivnosti. Noćenje.

 

6.DAN          DUBAI – ZAGREB

Nakon doručka odjava iz hotela i transfer do zračne luke Dubai. Po dolasku slijedi prijava na izravan let za Zagreb u 10:00 sati na liniji EK2012 (Fly Dubai) s obrokom tijekom leta. Dolazak u Zagreb predviđen je u 13:15 sati po lokalnom vremenu.

Dubai - bogati grad u državi Ujedinjeni Arapski Emirati koja se nalazi na istoku Аrapskog poluotoka, na obali Perzijskog i Omanskog zaljeva. Ova zemlja bogata naftom ponosno pokazuje svoju nevjerojatnu raskoš spojom tradicionalnih vrijednosti i fascinantnih modernih zdanja. Umjetni otoci, najviša zgrada na svijetu, najluksuzniji hotel na svijetu i skijanje usred pustinje samo su neke od zanimljivosti koje možete doživjeti.
 Nazovite nas: +385 48 625 280

Za sve dodatne informacije pošaljite nam poruku.

Prihvati uvjete korištenja

Ostala putovanja